OM MADEBYLEN ILLUSTRATION

Madelen Lindgren heter jag - en glad illustratör och kreatör som brinner för att skapa vackra, roliga, informativa, pedagogiska och intressanta bilder. Jag använder mig av tusch, blyerts och akvarell lika gärna som Illustrator, Photoshop och InDesign (och allra helst en mix av allt på samma gång för total frihet) i mitt skapande.

Mina kunder består av reklam- och kommunikationsbyråer, tidningar, magasin och modeföretag såsom Arla, Bee Production, Beyond Communication, Borås Kommun, Carlström Works, Elvine Clothing, Gota Media, Irons Design, Lärarförbundet, Medborgarskolan, Modexa, NetonNet, OTW, Rubrik, Spoon Agency, The Bond, The Store, Topline, Trendspanarna, Volvo Cars, Volvo Lastvagnar, Welcom mfl.

Jag är medlem i Svenska Tecknare och Illustratörcentrum.

Redo att veta mer, intresserad av att anlita mig till ett uppdrag eller vill du boka ett förutsättningslöst möte? Hör av dig! Maila, ring eller fyll i formuläret nedan, så återkommer jag så snart jag kan!

 
 

Kontakt

MADE by LEN
c/o Madelen Lindgren
Kungsgatan 52, Borås
0739-35 69 75
madelen@madebylen.com

Följ mig gärna på Instagram!

Posters/Prints

Intresserad av att köpa något av mina motiv som poster/print? Nu finns några av mina motiv på Spart och ytterligare några finns på Redbubble.

 

 
Namn *
Namn